Morten Asmussen stopper som CEO

Den 30. juni 2016 havde Morten Asmussen sin sidste dag som CEO i Public Impact.

Morten har været CEO i Public Impact de seneste 2-3 år, men har været tilknyttet Berlingske Media i 8 år. Han ønskede derfor, at der skulle ske noget nyt i hans professionelle liv.

Rekrutteringen er allerede i gang, og det forventes, at der kan offentliggøres en ny Head of Native efter sommerferien.

I mellemtiden bedes spørgsmål rettes til info@publicimpact.dk.

Læs mere

Hvem er vi?

Publict Impact er et content marketing bureau med stærke rødder i journalistikkens verden. Vi udvikler og producerer indhold som er relevant, aktuelt og værdifuldt for en specifik målgruppe. Vi benytter journalistiske værktøjer til at levere PR, kommunikation og markedsføring, som skaber positiv awareness og involvering. Public Impact samarbejder med Berlingske Media, og vi har derfor aftaler, der gør, at vi kan publicere content via nogle af Danmarks største medieplatforme.

Ring på 33 75 75 75 og hør, hvordan vi garanterer din impact.

Stephanie SchaltzContent Managerstgr@publicimpact.dk
Sten Thorup KristensenRedaktør, Business Ejendomme 21 77 88 40xstkr@berlingskemedia.dk
Gitte HolmJournalist26 83 02 06gitte.holm@icloud.com
Kåre PeitersenJournalist29 40 40 76kp@advertorial.dk
Tina BirkkjærJournalist27 28 27 33xtini@berlingskemedia.dk
"Ingen kommentar fra mig!"
Martin Poul PedersenJournalist (Århus)51 88 44 58martin@martinpoul.dk
Christen IllemannSalg, Business Direct23 28 22 07cic@berlingskemedia.dk

Ønsker du at arbejde for Public Impact, så send en e-mail til: info@publicimpact.dk

Vi producerer ikke alene PR, kommunikation og marketing for vores kunder. Vores samarbejde med Berlingske Media betyder, at vi kan sikre en meget stærk gennemslagskraft.

Hvad laver vi?

I samarbejde med vores kunder skaber Public Impact content, som aktiverer målgruppen og skaber positive relationer til afsenderen. Public Impact leverer content, der opfattes som reelt værdifuldt. Det kan gøres igennem humor, viden, underholdning, engagement osv. Alt sammen med det formål at opnå positiv opmærksomhed og skabe præferencer for virksomheden og dens produkter.

Content marketing

Vi skaber indhold, som gør en forskel

Content marketing handler om at skabe indhold, som har værdi for læsere, brugere og kunder. Indhold, som bliver set, læst, delt - og som rykker! Public Impact er Berlingske Medias content marketing bureau. Vi producerer nyheder, pressemeddelelser, advertorials, blogs, indstik, portrætter, rapporter, virksomhedsmagasiner, videoer mm. for vores annoncører og andre B2B kunder. Vi hjælper både med produktion af indhold, samt distribution, idet vores samarbejde med Berlingske Media betyder, at vi kan ramme et stort antal relevante modtagere i den relevante målgruppe. Ring på 3375 7575.

Client Publishing

Lad os producere dit magasin

Hos Public Impact udvikler og producerer vi udgivelser i samarbejde med vores kunder. Vi varetager hele processen i forbindelse med produktion og distribution af magasiner, medlemsblade, ugebreve etc. Vi har bred erfaring med alle led i processen, herunder konceptudvikling, design, produktion af tekst og billeder, layout, tryk og distribution. Har du en ide til et magasin, som din virksomhed gerne vil have lavet, eller har i allerede et udgivelse, som mangler et løft, så ring på 3375 7575.

Hvorfor Client Publishing ?

Der er mange grunde til at vælge at producere et kundemagasin. Branding er nok et af de bedre argumenter. Det være sig både direkte og indirekte, samt at det åbner muligheden for at associere sig med bestemte personer.

Et kundemagasin er unikt til at skabe øget loyalitet og salg/mersalg. Det giver jer en mulighed for at fremvise jeres nye og eksisterende produkter og deres features. I får muligheder for at involvere læseren ved eks. konkurrencer, konkurrencer, vidensdeling, mv.

Er magasinet digitalt, giver det mulighed for at integrere levende billeder.

Afhængig af produktet, vil en artikel med produkthenvisning næsten altid garantere øget afsætning.

Client Publishing er også et oplagt valg, såfremt at dit produkt er  viden, som du har behov for at formidle let fordøjeligt. Det skrevne ord kan på print, såvel som digitalt understøttes af billeder og grafik, der letter modtagelsen.  Jo mere billedligt information bliver præsenteret for os, jo bedre fungerer vores kognitive funktioner og herunder hukommelsen, desto større chance er der for, at vi husker det uhjulpet og i sidste ende skaber det en bedre forudsætning for salg .

Har jeres virksomhed ikke et kundemagasin?

En typisk Client Publishing proces vil starte med, et for begge parter, uforpligtende møde, hvor vi taler om muligheder og ideér. I har sikkert nogle tanker, I har gået med og vi har en erfaring, der giver os mulighed for at vejlede jer vedrørende indhold, opsætning, tryk og distribution.  

Dette kan enten resultere i, at I får et konkret oplæg og evt. også et konkret grafisk forslag til at løse opgaven eller at vi laver en workshop, der skal danne grundlaget for et fremtidigt produkt.

Distribution

De fleste vil have en klar ide til hvordan ”deres” magasin skal distribueres, enten til deres kunder, potentielle kunder, samarbejdspartnere, leverandører osv.

Har du ikke det, så kan vi også være det, idet vores samarbejde med Berlingske Media betyder, at vi kan ramme et stort antal modtagere i den for jer relevante målgruppe.

Læs mere

Native advertising

Når du vil ramme målgruppens hjerte

Native advertising er en annonceringsform, der er skræddersyet til den platform, den befinder sig på. Native advertising bygger på platformens muligheder og målrettes dens brugere. Hos Public Impact har vi igennem et tæt samarbejde med Berlingske Media opbygget en omfattende viden om medieplatforme som BT, Berlingske, Berlingske Business, bt.dk, b.dk, business.dk og aok.dk. Vi forstår platformens muligheder, kender dets brugere og formår at lave indhold, som skaber resultater - uanset om målet er bedre brandkendskab, mere trafik eller flere kunder. Vi tilbyder unikke produkter i den danske medieverden, som eksempelvis Brandview. Er du interesseret i at høre mere, så ring på 3375 7575.

PR- og presse- service

Få din pressemeddelelse eksponeret gennem Berlingske Media

Business Direct er Public Impacts PR-enhed. Vi producerer, eksponerer og distribuerer pressemeddelelser for vores kunder. Vores samarbejde med Berlingske Business sikrer, at du får dine budskaber direkte ud til brugere og læsere online på business.dk og/eller på print i Berlingske Business. Business.dk’s samlede digitale dækning er 713.196 månedlige brugere. Hertil kommer 147.000 daglige avislæsere. Ring på 2328 2207 eller e-mail: cic@berlingskemedia.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

...Vi leverer branchens bedste løsning...

Nogle af vores Cases

Læs om vores samarbejde med PwC, hvor det lykkedes at skabe et eksklusivt magasin for danske topledere eller om resultatet fra en onlinekampagne, vi lavede i samarbejde med BSH Hvidevarer, som fik mere end 100.000 brugere til at læse om kaffe- og vaskemaskiner.

"Vi er generelt meget tilfredse med samarbejdet med Public Impact og var overraskede over de positive resultater fra Siemens-kampagnen på bt.dk og BT Mobil, hvilket er årsagen til, vi har valgt at forlænge aftalen."
Janni NøhrBrand Communication Manager Siemens, BSH Hvidevarer

Siemens

Public Impact lavede en online advertorialkampagne for Siemens Hvidevarer, som kørte på BT - web (3 uger)  og mobil (4 uger). 136.528 clickede sig ind på artiklerne under kampagneperioden. Benchmarktal viser, at kampagnen performede 5 gange bedre på desktop og 11 gange bedre på mobil, sammenlignet med traditionel annoncering målt på trafik. Artiklen ”5 ting du ikke vidste om kaffe” er blevet delt på Facebook mere end 2.500 gange. Siemens Hvidevarer har valgt at forlænge kampagnen med 6 uger.

Samarbejdspartnere

Pilestræde 34
DK-1147 København K.

(+45) 2545 4647 
info@publicimpact.dk

CVR: 29207313